Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği kucağından düşürdüğünü görmek

Rüyada bebeği kucağından düşürdüğünü görmek

Rüyada bebeği kucağından düşürdüğünü görmek yıpranacağına, strese gireceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, zaman bulmakta zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeği kucağından düşürdüğünü gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri esnasında önemli olabilecek bir kişiyle tanışabilir ya da karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bebeği kucağından düşürmek alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kucağındaki bebeği yere düşürmek adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada kucağında bebek düşürmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada bebeğini kucağından düşürmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine işaret eder.

Rüyada bebeği kucağından düşürdüğünü görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, dertlerinden arınacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kucağındaki bebeği düşürmek yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kucağından bebek düşürmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu kucağından düşürmek çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments