Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu konuşurken görmek

Rüyada çocuğunu konuşurken görmek

Rüyada çocuğunu konuşurken görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, güçlendikçe güçleneceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, müjdeli bir haber alacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunu konuşurken gördüyseniz:

  • Gerçekler ya da ele geçen bilgiler oyunun kurallarının değişmeye başladığını görmenizi sağlayabilir.

Rüyada çocuğunu konuşurken görmek bilgi sahibi olacağına, başarıya giden yolların açılacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine rivayet eder.

Rüyada kediyi konuşurken görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, haberler alacağına, rahat bir hayata başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kişiyi konuşurken görmek zarar edeceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada köpek konuşurken görmek ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonla konuşup ağlamak verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada telefonda konuşurken ağlamak ters giden olayların düzeleceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına delalettir.

Rüyada kendi hakkında konuşulduğunu görmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine delalettir.

Rüyada konuşurken görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments