Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi konuşurken görmek

Rüyada kediyi konuşurken görmek

Rüyada kediyi konuşurken görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, para kazanmaya başlayacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına yorulur.

Rüyada kediyi konuşurken gördüyseniz:

  • Bazı hatalar yapabilirsiniz.

Rüyada kediyi konuşurken görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini konuşurken görmek işinden uzaklaşacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunu konuşurken görmek aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada ölen birini konuşurken görmek borç ödemeye, güçlükle elde edilecek başarı, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi konuşurken görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, kötülüklerden uzak kalacağına alamet eder.

Rüyada konuşulanı duymamak hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine alamet eder.

Rüyada telefonla konuşup ağlamak ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada bebeğini konuşurken görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, onlar sayesinde moral bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments