Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabıyı bir yerde unutmak

Rüyada ayakkabıyı bir yerde unutmak

Rüyada ayakkabıyı bir yerde unutmak sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı bir yerde unutmak gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen ya da yavaşlatan kişiler olabilir.

Rüyada ayakkabıyı bir yerde unutmak girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, sorunların tek kalemde silineceğine işarettir.

Rüyada montunu bir yerde unutmak gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada bebeği bir yerde unutmak arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına işaret eder.

Rüyada bir şeyi bir yerde unutmak onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğini bir yerde unutmak çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına delalet eder.

Rüyada çantayı bir yerde unutmak hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu bir yerde unutmak ev içinde mutluluğun artacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret eder.

Rüyada çantasını bir yerde unutmak yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, moralinin yükseleceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments