Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğa çorba içirmek

Rüyada çocuğa çorba içirmek

Rüyada çocuğa çorba içirmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğa çorba içirmek gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin iyi gitmesi moral takviyeniz olacak.

Rüyada çocuğa çorba içirmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, sağlık problemleri yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birine çorba içirmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğe çorba içirmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada ölüye çorba içirmek ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına delalet eder.

Rüyada çorba içmemek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Rüyada birinin çorba içtiğini görmek zor durumda kalacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hastaya çorba içirmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına delalet eder.

Rüyada mercimek çorbası içtiğini görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, iş hayatında saygı göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments