Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çocuğa su içirmek

Rüyada bir çocuğa su içirmek

Rüyada bir çocuğa su içirmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına işaret eder.

Rüyada bir çocuğa su içirmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri tamamlayacak vakit bulamamanız yüzünden ileriye yönelik planlarınızda da aksamalar olabilir.

Rüyada erkek çocuğa su içirmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine yorulur.

Rüyada erkek çocuğuna su içirmek onun zamanını çalacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada bir çocuğa su içirmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada çocuğuna su içirmek güzelliklerle dolacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunu sigara içerken görmek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada erkek çocuğa süt içirmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğuna süt içirmek geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, çok güzel günler görüleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğuna süt içirmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments