Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğuna çorap giydirmek

Rüyada çocuğuna çorap giydirmek

Rüyada çocuğuna çorap giydirmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına inanılır.

Rüyada çocuğuna çorap giydirmek gördüyseniz:

  • Gitmek istediğiniz biryere geç kalabilir ya da hiç gidemeyebilirsiniz.

Rüyada bir çocuğa çorap giydirmek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğa çorap giydirmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada çocuğuna çorap giydirmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada gelinliğin altına siyah çorap giymek yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayatının zorlaşacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine işarettir.

Rüyada yeni çorap giymek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli çorap giymek işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin çorabını giymek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına inanılır.

Rüyada eşine çorap giydirmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, bebek sahibi olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments