Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşine çorap giydirmek

Rüyada eşine çorap giydirmek

Rüyada eşine çorap giydirmek refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, karşılıksız bırakmayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, bol muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşine çorap giydirmek gördüyseniz:

  • İyi niyetli olsanız da herkes yapmak istediğiniz ya da yaptığınız şeyi anlamayabilir.

Rüyada eşine çorap giydirmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine işaret eder.

Rüyada kat kat çorap giymek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada delik çorap giymek işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, kötü haberler alacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar çorap giymek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çorapsız ayakkabı giymek yaptığı işte sivrileceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına işaret eder.

Rüyada kirli çorap giymek tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine işarettir.

Rüyada siyah ten çorap giymek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada ayağa çorap giymek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments