Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni çorap giymek

Rüyada yeni çorap giymek

Rüyada yeni çorap giymek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, şöhretli biri olunacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine tabir olunur.

Rüyada yeni çorap giymek gördüyseniz:

  • Farz ederek hareket etmek yanıltıcı olabilir.

Rüyada yeni çorap giymek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada yeni çorap giydiğini görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada yeni çorap aldığını görmek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada yeni erkek çorabı görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, onlara hayrının dokunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni siyah çorap görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine inanılır.

Rüyada birine yeni çorap vermek daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada yeni çorap vermek mevkie edineceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, sorumlulukların azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine yeni çorap görmek rahat bir hayat sürüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments