Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin çorabını giymek

Rüyada birinin çorabını giymek

Rüyada birinin çorabını giymek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, mevkie edineceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin çorabını giymek gördüyseniz:

  • Ani teklifler, olanaklar veya davetler karşısından ne cevap vereceğinizi şaşırabilirsiniz.

Rüyada yeni çorap giydiğini görmek arif kimselerden sayılacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada delik çorap giydiğini görmek sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ailesini utandırmayacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine inanılır.

Rüyada beyaz tül çorap giymek kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının çorabını giydiğini görmek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına alamet eder.

Rüyada üst üste çorap giymek onunla iyi bir geçim içinde olacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine delalettir.

Rüyada siyah ten çorap giymek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına çorap giydirmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah çorap giydiğini görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments