Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kakasını temizlemek

Rüyada başkasının kakasını temizlemek

Rüyada başkasının kakasını temizlemek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, kazancının tükenmeyeceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının kakasını temizlemek gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizi veya konuşmaları manipüle etmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada kaka temizlemek kendisi için yeni bir yol çizeceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine, işyerini kapatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğinin kakasını temizlemek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına delalettir.

Rüyada çocuğun kakasını temizlemek rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada bebek kakası temizlemek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun kakasını temizlemek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin kakasını temizlemek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, esenlik içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kakayı temizlemek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, hayatının düzene gireceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına yorulur.

Rüyada kaka yapıp temizlemek bereketli günler geçirileceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments