Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun burnunu silmek

Rüyada çocuğun burnunu silmek

Rüyada çocuğun burnunu silmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğe ve güzelliğe, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına yorulur.

Rüyada çocuğun burnunu silmek gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı ön planda tutun.

Rüyada çocuğun burnunu silmek kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada bebeğin burnunu silmek fakirlerin güleceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının burnunu silmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, zor ve stresli günler geçireceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada mendile burnunu silmek hasta olacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada birinin burnunu silmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına delalettir.

Rüyada burnunu silmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada burnunu sildiğini görmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada mendille burnunu silmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, rızkının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments