Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunu sildiğini görmek

Rüyada burnunu sildiğini görmek

Rüyada burnunu sildiğini görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, geçmişi unutup geleceğine, yeni bir ev alınacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada burnunu sildiğini gördüyseniz:

  • Maddi veya aileyle ilgili konuları kendi yararınıza çevirmenin yollarını bulmalısınız.

Rüyada birinin burnunu silmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, mutluluk bulacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada burnunu sildiğini görmek gelirinin artacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mendile burnunu silmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun burnunu silmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına delalet eder.

Rüyada başkasının burnunu silmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına yorulur.

Rüyada bebeğin burnunu silmek herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada burnunu silmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mendille burnunu silmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments