Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunu silmek

Rüyada burnunu silmek

Rüyada burnunu silmek uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, başarılar elde edileceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, neşe içinde olacağına işaret eder.

Rüyada burnunu silmek gördüyseniz:

  • Ani tepkileri olan kişilerden uzak durun.

Rüyada mendile burnunu silmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine yorulur.

Rüyada bebeğin burnunu silmek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada mendille burnunu silmek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına rivayet eder.

Rüyada burnunu sildiğini görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının burnunu silmek daha temkinli ve garantici olacağına, çaresiz hallere düşeceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına inanılır.

Rüyada burnunu silmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine işaret eder.

Rüyada çocuğun burnunu silmek yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, gelirinin daimi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin burnunu silmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments