Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altından kuran görmek

Rüyada altından kuran görmek

Rüyada altından kuran görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, ünleneceğine, işlerinin düzeleceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, yalan söyleyeceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalettir.

Rüyada altından kuran gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, ailenizi veya yaşadığınız yeri ilgilendiren başlıklarda belli belirsiz hassasiyetler ya da dikkat çeken durumlar oluşabilir.

Rüyada kuran yazılı altın görmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine yorulur.

Rüyada altından kuran yazısı görmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada kuran yazılı altın kolye görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada altın varaklı kuran görmek irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada altından kuran görmek kazancın devamlı olacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine rivayet eder.

Rüyada altın kaplamalı kuran görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın kuran görmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın kaplı kuran görmek zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments