Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kaplı kuran görmek

Rüyada altın kaplı kuran görmek

Rüyada altın kaplı kuran görmek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın kaplı kuran gördüyseniz:

  • Maddi anlamda bazı yardımlar alabilir veya maddi açıdan desteklenebilirsiniz.

Rüyada altın kaplı kuran görmek hasta ise şifa bulacağına, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, rahatsızlık duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabede kuran dinlemek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada kuran kabı görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalet eder.

Rüyada kabede kuran okunduğunu görmek cesaret gerektiren işlere gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı kaplı kuranı kerim görmek umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada yeşil kaplı kuranı kerim görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada kara kaplı kuran görmek güç ve kudret kazanacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada yeşil kaplı kuran görmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments