Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altından kan gelmek

Rüyada altından kan gelmek

Rüyada altından kan gelmek kazancın gittikçe artacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına delalet eder.

Rüyada altından kan gelmek gördüyseniz:

  • Erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Rüyada altından kan gelmek merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, helal rızık yiyeceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu ve kan geldiğini görmek bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada göbekten kan geldiğini görmek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, sağlıklı bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin gözünden kan geldiğini görmek büyük başarılara kazanılacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada memesinden kan geldiğini görmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, güzel günler görüleceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzından burnundan kan geldiğini görmek kendisini mutsuz edeceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada burnundan kan geldiğini görmek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, sağlık problemleri içinde olacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmağından kan geldiğini görmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments