Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin gözünden kan geldiğini görmek

Rüyada birinin gözünden kan geldiğini görmek

Rüyada birinin gözünden kan geldiğini görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, moralin bozulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, ayrılanların kavuşacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, keyifli hale geleceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin gözünden kan geldiğini gördüyseniz:

  • Enerji yüklüsünüz.

Rüyada gözünden kan geldiğini görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına alamet eder.

Rüyada gözlerinden kan gelmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına delalet eder.

Rüyada birinin gözünden kan geldiğini görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada gözden kan geldiğini görmek güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, kafasını rahatlatacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada ağzından ve burnundan kan geldiğini görmek düşman hususunda keder ve üzüntüye, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüden kan geldiğini görmek söz sahibi olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine yorulur.

Rüyada göğsünden kan gelmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeyinden kan geldiğini görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments