Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğa mama yedirmek

Rüyada çocuğa mama yedirmek

Rüyada çocuğa mama yedirmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, işlerini düzene sokacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğa mama yedirmek gördüyseniz:

  • Maddi konuları öncelik listenizin ön sıralarına yerleştirmelisiniz.

Rüyada erkek çocuğa mama yedirmek kesesinin dolacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada çocuğa mama yedirmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna mama yedirmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğe mama yedirdiğini görmek o işten ekmek yiyeceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada bir bebeğe mama yedirmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına yorulur.

Rüyada bebek maması yedirmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek mama yedirmek onların önüne geçeceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, umutlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğe mama yedirmek eğlenceli günler geçireceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments