Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bebeğe mama yedirmek

Rüyada bir bebeğe mama yedirmek

Rüyada bir bebeğe mama yedirmek eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, adının ülke dışında yayılacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına rivayet eder.

Rüyada bir bebeğe mama yedirmek gördüyseniz:

  • Belli bir işe kalkışmak, belli bir hedefe ulaşmak veya zorlu bir konunun altından kalkmak istiyorsanız elinizden gelenin en iyisini ortaya koymalısınız.

Rüyada bebek mama yedirmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına inanılır.

Rüyada bebeğe mama yedirdiğini görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, de zenginliğe kavuşacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğe mama yedirmek daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, güç kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada erkek bebeğe mama yedirmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada bir bebeğe mama yedirmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek maması yedirmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğuna mama yedirmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğa mama yedirmek helal lokma yiyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments