Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğa yemek yediğini görmek

Rüyada çocuğa yemek yediğini görmek

Rüyada çocuğa yemek yediğini görmek gıybet edeceğine, onu doyasıya yaşayacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına delalet eder.

Rüyada çocuğa yemek yediğini gördüyseniz:

  • Belli konularda belli şekillerde davranmalarını istediğiniz bazı kişileri kendi hallerine bırakmanız durumunda, şaşırtıcı bir şekilde, kendi istekleri dahilinde sizin isteklerinizi yerine getirdiklerini görebilirsiniz.

Rüyada çocuğa yemek yedirmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine delalettir.

Rüyada çocuğa yemek yediğini görmek rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğu yemek yedirmek kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğuna yemek yedirmek parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine işarettir.

Rüyada çocuğuna yemek yedirmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğa yemek yedirmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada çocuğa yemek yedirdiğini görmek gözyaşı dökeceğine, eşiyle bahtiyar olacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine inanılır.

Rüyada bir çocuğa yemek yedirmek işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments