Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine çorba yedirmek

Rüyada birine çorba yedirmek

Rüyada birine çorba yedirmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, borçlarının çoğalacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, işlerdeki verimin artacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine delalettir.

Rüyada birine çorba yedirmek gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili konularda hareketlilik var.

Rüyada ölüye çorba yedirmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada çocuğa çorba yedirmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına tabir olunur.

Rüyada çorba yedirmek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada bebeğe çorba yedirmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine çorba yedirmek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ayranlı çorba içmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, işlerinizin bozulacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına inanılır.

Rüyada çorbası görmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, kötü günlerinin biteceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mercimek çorbası istemek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, imkânların günden güne azalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments