Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birine çorba içirmek

Rüyada ölü birine çorba içirmek

Rüyada ölü birine çorba içirmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, işlerini büyüteceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü birine çorba içirmek gördüyseniz:

  • Dinlemeye, paylaşmaya veya tavsiyeler almaya istekli olmanız durumunda bilgilendirici konuşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada ölüye çorba içirmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, variyetinin her geçen gün artacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birine çorba içirmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, daha güçlü hale geleceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına inanılır.

Rüyada çocuğa çorba içirmek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine tabir olunur.

Rüyada çorba içmemek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada birinin çorba içtiğini görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada mercimek çorbası içtiğini görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine rivayet eder.

Rüyada bebeğe çorba içirmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada hastaya çorba içirmek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, amaçlarına ulaşacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments