Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastaya çorba içirmek

Rüyada hastaya çorba içirmek

Rüyada hastaya çorba içirmek uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada hastaya çorba içirmek gördüyseniz:

  • Baskılara boyun eğmeniz olaylar üzerindeki kontrolünüzü kaybetmeniz anlamına gelebilir.

Rüyada hastaya çorba içirmek kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birine çorba içirmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, hayatının daha kolay hale geleceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına alamet eder.

Rüyada mercimek çorbası içtiğini görmek maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, sorunlarını bitireceğine tabir olunur.

Rüyada çorba içmemek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına inanılır.

Rüyada ölüye çorba içirmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin çorba içtiğini görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, maddi zarar edeceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğa çorba içirmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine delalettir.

Rüyada bebeğe çorba içirmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments