Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğa bozuk para vermek

Rüyada çocuğa bozuk para vermek

Rüyada çocuğa bozuk para vermek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, çok hayır duası alacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına işarettir.

Rüyada çocuğa bozuk para vermek gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizin haberiniz olmadan bazı işler çevrildiğini düşünebilirsiniz.Bu gibi şeylerin kafanızı işgal etmesi nedeniyle birçok şeyi gözden kaçırabilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğuna bozuk para vermek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, iftiraya maruz kalınacağına alamet eder.

Rüyada çocuğa bozuk para vermek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada toprak içinde bozuk para bulmak büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına delalet eder.

Rüyada bozuk para yutmak kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, yağmur yağmamasına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada cebinde bozuk para bulmak ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada bozuk para almak vermek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok bozuk para toplamak çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına işarettir.

Rüyada bozuk para yıkamak başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments