Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğuna bozuk para vermek

Rüyada erkek çocuğuna bozuk para vermek

Rüyada erkek çocuğuna bozuk para vermek çok daha büyük işlere gireceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, özlem gidereceğine, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine yorulur.

Rüyada erkek çocuğuna bozuk para vermek gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada erkek çocuğuna bozuk para vermek şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, çok iyi işler ortaya konacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine delalet eder.

Rüyada çocuğa bozuk para vermek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalettir.

Rüyada bir erkekten bozuk para almak sağlık sorunlarının biteceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine işarettir.

Rüyada erkek çocuğa para vermek aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna para vermek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, işinden ekmeğinden olacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına inanılır.

Rüyada suyun içinden bozuk para toplamak sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada denize bozuk para atmak resmi bir kurumda işe girileceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozuk para üstü almak para sıkıntısından kurtulacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments