Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk para yıkamak

Rüyada bozuk para yıkamak

Rüyada bozuk para yıkamak çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, kişinin isteklerine nail olacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, itibarda meydana gelecek değişikliğe, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada bozuk para yıkamak gördüyseniz:

  • Ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Rüyada bozuk para yıkamak çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada bozuk para bulup toplamak kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamurun içinde bozuk para görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bozuk para bütünlemek sevdiğini söyleyeceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına alamet eder.

Rüyada bozuk para dizmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen birinden bozuk para almak borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine delalettir.

Rüyada bozuk para almak vermek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski bozuk para toplamak adının tüm dünyaya yayılacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments