Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altından at görmek

Rüyada altından at görmek

Rüyada altından at görmek hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine inanılır.

Rüyada altından at gördüyseniz:

  • Belli kişilerin doğruluğu sorgulanabilir ya da iniş çıkışlı durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada altın sarısı at görmek hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altından at görmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada at altında kalmak çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada altın rengi at görmek geçim derdi çekmeyeceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına inanılır.

Rüyada at ve altın görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, kalabalıktan uzak olacağına işaret eder.

Rüyada atın altından geçmek işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada atın altında kalmak Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada altın at nalı görmek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments