Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın at nalı görmek

Rüyada altın at nalı görmek

Rüyada altın at nalı görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, gerçek mutluluğu tadacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına rivayet eder.

Rüyada altın at nalı gördüyseniz:

  • Kültürel birikimi olan gruplara dahil olmanız durumunda, olaylar beklenmedik bir yönde ilerlemeye başlayabilir.

Rüyada altın at nalı görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, büyük bir makama geleceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada dört nala koşan siyah at görmek iş için gurbete gidileceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, düşünmeden adımlar atayacağına işarettir.

Rüyada at nalı görmek ekmek ve dünya malı alacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına işaret eder.

Rüyada at ve nal görmek rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dört nala at görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine delalettir.

Rüyada at nalı bulmak uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada at nalı çakmak iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, büyük emekler vereceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada at nal görmek işlerinin karışacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments