Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çizmenin yandığını görmek

Rüyada çizmenin yandığını görmek

Rüyada çizmenin yandığını görmek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine delalettir.

Rüyada çizmenin yandığını gördüyseniz:

  • İşiniz veya özel yaşamınızla ilgili bazı konular ya da tartışmalar daha karmaşık hal alabilir veya direkt cümleler söz konusu olabilir.

Rüyada çizmenin yandığını görmek tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada geniş çizme giymek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada çamurlu çizme giymek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına, onun zamanını çalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çizme görmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına rivayet eder.

Rüyada çizme giymek iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz topuklu çizme giymek yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına tabir olunur.

Rüyada bayan çizmesi görmek kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine işaret eder.

Rüyada büyük çizme giymek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments