Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çizme kesmek

Rüyada çizme kesmek

Rüyada çizme kesmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, işlerdeki verimin artacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine inanılır.

Rüyada çizme kesmek gördüyseniz:

  • İş yaşamınızda veya özel hayatınızda gizli planda yürüyen işler yararınıza gelişiyor.

Rüyada çizme kesmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine inanılır.

Rüyada çizmeyi kesmek bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, canını sıkılacağına yorulur.

Rüyada çizme giyip çıkarmak yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, gönül yaralarının iyileşeceği yorulmaktadır.

Rüyada kısa çizme görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına işarettir.

Rüyada erkek çizmesi görmek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski çizme görmek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada mavi çizme giymek psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına işaret eder.

Rüyada büyük çizme giymek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments