Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çizgi görmek

Rüyada siyah çizgi görmek

Rüyada siyah çizgi görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına işarettir.

Rüyada siyah çizgi gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçme konusunda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada siyah beyaz çizgili yılan görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine inanılır.

Rüyada siyah çizgi görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çizgi film kahramanı görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye alamet etmektedir.

Rüyada çizgili yılan görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine, helal rızıklara kavuşulacağına işarettir.

Rüyada çizgi roman görmek ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çizgili gömlek görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çizgili elbise görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çizgi film karakterleri görmek geçim sıkıntısının olmayacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments