Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yuva yikmak

Rüyada yuva yikmak

Rüyada yuva yikmak insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, pişman olacağına, canının sıkılacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yuva yikmak gördüyseniz:

  • Anlık kararlar almaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada yılanın yuvasını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine işaret eder.

Rüyada muhabbet kuşu yuvası görmek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine rivayet eder.

Rüyada keklik yuvası görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine işaret eder.

Rüyada yuva görmek ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada karınca yuvası ve yumurtası görmek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada civciv yuvası görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada leyleği yuvasında görmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, alanında marka bir isim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yuva yapmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments