Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çitlenmiş çekirdek görmek

Rüyada çitlenmiş çekirdek görmek

Rüyada çitlenmiş çekirdek görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, yolunda devam edeceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine işaret eder.

Rüyada çitlenmiş çekirdek gördüyseniz:

  • Siz evli bir erkekseniz eşiniz ya da eşinizin annesi tarafından sinirlendirilebilirsiniz.

Rüyada çitlenmiş çekirdek görmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalettir.

Rüyada çekirdek çitleyen birini görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çitlerden atlamak hasta ise daha kötüye gideceğine, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyada tel çit görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada çit görmek umutların yıkılacağına, rahat bir hayata adım atacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz çit görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine yorulur.

Rüyada çitten geçmek rahatının yerinde olacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çitlenbik ağacı görmek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments