Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çit görmek

Rüyada çit görmek

Rüyada çit görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çit gördüyseniz:

  • Astrolojik etkilerin çoğu da sizi desteklemektedir.

Rüyada çitlek görmek çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına işaret eder.

Rüyada çitten geçmek hayata karşı zayıf davranmayacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine delalettir.

Rüyada tel çit görmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çitos yemek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, iç sıkıntınızın azalacağına rivayet eder.

Rüyada çitlerden atlamak kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada çekirdek çitleyen birini görmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çit görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına inanılır.

Rüyada beyaz çit görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments