Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tel çit görmek

Rüyada tel çit görmek

Rüyada tel çit görmek eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, araba alınacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tel çit gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde kendinizi ifade etme zorluğu yaşayabiirsiniz.

Rüyada tel çit görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çit görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine delalettir.

Rüyada çitten geçmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına işaret eder.

Rüyada beyaz çit görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çekirdek çitleyen birini görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, kazancının ve canın güvence altında olacağına işaret eder.

Rüyada çitlerden atlamak hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada çitlek görmek yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada demir çit görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments