Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çitlerden atlamak

Rüyada çitlerden atlamak

Rüyada çitlerden atlamak koyu sohbetler edeceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, birikim yapılacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına inanılır.

Rüyada çitlerden atlamak gördüyseniz:

  • Bir teklifin aniden en basit şekle dönüşmemesi için aportta beklemeniz gerekebilir.

Rüyada çitlerden atlamak başının ağrıyacağına, çok doğru bir yol tutulacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine inanılır.

Rüyada çitlenbik ağacı görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada çitten geçmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada demir çit görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada çit yapmak işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine işarettir.

Rüyada çekirdek çitleyen birini görmek bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, ters giden işlerin normale döneceğine yorulur.

Rüyada tel çit görmek mutlu günler yaşanacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta çit görmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, kısmetin bollaşacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments