Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çitlenbik ağacı görmek

Rüyada çitlenbik ağacı görmek

Rüyada çitlenbik ağacı görmek karısının çok mutlu olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına işaret eder.

Rüyada çitlenbik ağacı gördüyseniz:

  • Fazla kötümser olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada çitlenbik ağacı görmek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine işaret eder.

Rüyada demir çit görmek bir hastalığa maruz kalacağına, mal ve varlık sahibi olacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada çitlerden atlamak yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine işarettir.

Rüyada beyaz çit görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çitlek görmek bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, umutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada çit görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada çitten geçmek büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çitos yemek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments