Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çitil dikmek

Rüyada çitil dikmek

Rüyada çitil dikmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, aile bireyleri ile tartışacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada çitil dikmek gördüyseniz:

  • Üst pozisyonunuzdaki kişiler üzerinize görev üstüne görev yükleyerek gergin hissetmenize neden olabilirler.

Rüyada çitil dikmek hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, hasret ve özlem gidereceğine, elinin döneceğine işarettir.

Rüyada domatez çitili görmek huzurlu bir hayat süreceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, duyguların karşılık bulacağına delalet eder.

Rüyada patlıcan çitili görmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine alamet eder.

Rüyada dikiş makinesinde dikiş dikmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, onlarla arasının açılacağına, işlerinin istediği gibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada iğneyle dikiş dikmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç fidanı dikmek böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor menekşe dikmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gül ağacı dikmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments