Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğneyle dikiş dikmek

Rüyada iğneyle dikiş dikmek

Rüyada iğneyle dikiş dikmek maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, dertlerine çare bulacağına, birçok ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada iğneyle dikiş dikmek gördüyseniz:

  • Mantıklı olsanız veya olmasanız da önce kendinizi engellememelisiniz.

Rüyada iğne iplikle dikiş dikmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, yeni mekânlara gireceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada iğneyle dikiş dikmek küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada dikiş iğne görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, bir anda yükseleceğine alamet eder.

Rüyada dikiş iğnesi yutmak üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına delalet eder.

Rüyada yerden dikiş iğnesi toplamak eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya yorulur.

Rüyada birinden dikiş iğnesi almak güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada dikiş iğnesi toplamak bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine delalettir.

Rüyada birine dikiş iğnesi vermek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments