Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çişe gitmek

Rüyada çişe gitmek

Rüyada çişe gitmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, rızkın kesilmeyeceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, alışveriş yapacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çişe gitmek gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkıyorsunuz.

Rüyada çişe gitmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalete çiş yapmak ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzerine çiş gelmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı önüne çiş yapmak sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine yorulur.

Rüyada kaka çiş yapmak aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkona çiş yapmak yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına delalettir.

Rüyada seccadeye çiş yapmak hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiş aktığını görmek her zaman evlatlarına destek olacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, bir organizasyona katılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments