Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin olduğunu söylemek

Rüyada çirkin olduğunu söylemek

Rüyada çirkin olduğunu söylemek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, yepyeni biri haline geleceğine, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, ömrünün uzun olacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına işaret etmektedir.

Rüyada çirkin olduğunu söylemek gördüyseniz:

  • Bazı düzenlemelerin veya anlaşmaların sizin yararınıza olup olmadığı üzerine gereğinden fazla düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada çirkin olduğunu söylemek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünün çirkinleştiğini görmek bir konuda destek alacağına, zenginliği bulacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine alamet eder.

Rüyada çirkin ördek görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada çirkin saç görmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi çirkin görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çirkin sevgili görmek yalnız hissetmeye, üzüntünden sağlığından olacağına, kazancının katbekat artacağına delalettir.

Rüyada çirkin yaşlı adam görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada güzel birinin çirkinleştiğini görmek çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments