Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin birini görmek

Rüyada çirkin birini görmek

Rüyada çirkin birini görmek bekarlar için evlenmeye, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine delalettir.

Rüyada çirkin birini gördüyseniz:

  • Tepki vermeden önce kendinize zaman tanıyın.

Rüyada tanıdık birini çirkin görmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada çirkin kadınla evlenmek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına rivayet eder.

Rüyada büyük çirkin balık görmek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, çaresizleşeceğine, zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çirkin at görmek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada çirkin yüzlü kadın görmek maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çirkin adamla evlenmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada çirkin birini güzel görmek özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine alamet eder.

Rüyada çirkin yaşlı kadın görmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, sağlığının bozulacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments