Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeği çirkin görmek

Rüyada bir erkeği çirkin görmek

Rüyada bir erkeği çirkin görmek talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeği çirkin gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, iş hayatınızı veya duygusal başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda iç sesinize kulak verebilirsiniz.

Rüyada çirkin bir erkek görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına alamet eder.

Rüyada çirkin erkek yüzü görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, rahatsızlık vereceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada çirkin bir erkek bebek görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeği çirkin görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına işaret eder.

Rüyada çirkin erkek bebek doğurmak çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada çirkin erkek çocuğu görmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını çirkin görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine inanılır.

Rüyada sevdiği erkeği çirkin görmek uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments