Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenazeden korkmak

Rüyada cenazeden korkmak

Rüyada cenazeden korkmak yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, sıkıntıların son bulacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, kimseye minnet etmeyeceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada cenazeden korkmak gördüyseniz:

  • Daha sonra da normal hayat akışınız içinde sevdiğiniz insana gereken ilgiyi gösterin.

Rüyada cenaze görüp korkmak dertlerin ve sorunların artacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine inanılır.

Rüyada cenazeden korkmak işinde en iyisi olacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı kadından korkmak üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada polisten korkmak bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına işarettir.

Rüyada beyaz attan korkmak yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada balkonda korkmak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük fareden korkmak zengin bir hayat süreceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, bununla yüceleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü fareden korkmak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments