Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çıngıraklı yılan görmek

Rüyada çıngıraklı yılan görmek

Rüyada çıngıraklı yılan görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çıngıraklı yılan gördüyseniz:

  • Beklenmedik kazançlarınız olabilir.

Rüyada sarı çıngıraklı yılan görmek büyük üzüntüler yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz çıngıraklı yılan görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah çıngıraklı yılan görmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yeşil çıngıraklı yılan görmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada çıngıraklı yılan görmek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı çıngıraklı yılan görmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek çıngırağı görmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, fakirlerin güleceğine delalettir.

Rüyada karnından yılan çıkmak yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments