Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çıngıraklı yılan görmek

Rüyada yeşil çıngıraklı yılan görmek

Rüyada yeşil çıngıraklı yılan görmek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, hayırlı kapıların açılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, yeni şeyler keşfedeceğine işarettir.

Rüyada yeşil çıngıraklı yılan gördüyseniz:

  • Hayatınızı pozitif yönde etkileyebilecek olan bazı haberler duyabilir veya bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada yeşil çıngıraklı yılan görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada çıngıraklı yılan görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına delalettir.

Rüyada sarı çıngıraklı yılan görmek günahkar olacağı işlere gireceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çıngıraklı yılan görmek çıkış yolları bulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı çıngıraklı yılan görmek günü birlik tatillere çıkacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah çıngıraklı yılan görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yükünün azalacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek çıngırağı görmek yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yılanın kovaladığını görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments