Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çıngıraklı yılan görmek

Rüyada beyaz çıngıraklı yılan görmek

Rüyada beyaz çıngıraklı yılan görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, yolunun açık olacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz çıngıraklı yılan gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almak ya da üstesinden gelebileceğinizden fazla yük almak ilişkilerde problemlere neden olabilir.

Rüyada beyaz çıngıraklı yılan görmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı çıngıraklı yılan görmek ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, borçlanıp, hasta olacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı çıngıraklı yılan görmek maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada çıngıraklı yılan görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, ailesinin de büyük olacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çıngıraklı yılan görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah çıngıraklı yılan görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bebek çıngırağı görmek sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, huzurunun eski haline döneceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada beyaz yılanlar görmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments