Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çıngıraklı yılan görmek

Rüyada siyah çıngıraklı yılan görmek

Rüyada siyah çıngıraklı yılan görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, gelirinin çoğalacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah çıngıraklı yılan gördüyseniz:

  • Bazı kişiler karşınıza bazı modellerle gelebilirler.

Rüyada siyah çıngıraklı yılan görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada sarı çıngıraklı yılan görmek düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çıngıraklı yılan görmek çok daha fazla adım atacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, dertlerinin dermanını bulacağına inanılır.

Rüyada kırmızı çıngıraklı yılan görmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz çıngıraklı yılan görmek çok üzüntü duyulacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, elindekileri kaybedeceğine yorulur.

Rüyada çıngıraklı yılan görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına alamet eder.

Rüyada bebek çıngırağı görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada siyah yılanı öldürmek sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments