Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çingenelerle oynamak

Rüyada çingenelerle oynamak

Rüyada çingenelerle oynamak hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine delalettir.

Rüyada çingenelerle oynamak gördüyseniz:

  • Olaylar karşınıza aniden çıkabilirler.

Rüyada çingenelerle oynamak düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, verimli olacak işler yapacağına, hem moral hem de çareler bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çingeneye yemek vermek mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada çingene tarafından bıçaklanmak maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çingenelerle oturmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına işaret eder.

Rüyada çingeneden korkmak kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına rivayet eder.

Rüyada çingene bebek görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına yorulur.

Rüyada çingene cenazesi görmek koltuğunun yükseleceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine yorulur.

Rüyada çingene çocuğu görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments